O nama

 

Ko smo i čime se bavimo?    
JM-Premium d.o.o. je privatno preduzeće sa višegodišnjim iskustvom u projektovanju, izgradnji i održavanju bazena, poslovima opremanja wellness i spa kapaciteta u rekreativnim i sportskim centrima, banjama i hotelima, kao i veleprodaji i maloprodaji bazenske i wellness opreme i tehnike.


Bavimo se projektovanjem, izgradnjom i održavanjem svih vrsta bazena i wellness kapaciteta. Naš iskusan tim stručnjaka u mogućnosti je da Vam ponudi sve vrste konsultacija pri projektovanju rješenja za bazensku i wellness tehniku, usluge savjetovanja za implementaciju novih, kao i za modernizaciju postojećih rješenja i sistema.

 

Nove tehnologije    

  • Kondicioniranje vode bez upotrebe hlora (elektroliza, hidroliza, ozonizacija / UV tretman – Mavox, itd.)

  • Modernizacija filterskih postrojenja radi veće efektivnosti, uz uštede električne energije i sredstava za tretman vode

  • Efikasno dogrijavanje i rashlađivanje vode (toplotne pumpe sa inverterskom tehnologijom, pločasti toplotni izmjenjivači)

  • Vodene atrakcije (podvodna dekorativna rasvjeta, gejziri, protivstrujno plivanje, vodoskoci, vodopadi, tobogani, itd.)

  • Sigurnosne tehnologije (narukvice za djecu i neplivače)

  • Postizanje pune automatizacije i autonomnosti filterskih sistema i postrojenja

  • Savjetovanje pri unapređenju kompletnih wellness kapaciteta, uz nadzor radova 

 

Šta Vam možemo ponuditi?    
Nudimo pouzdanost, sigurnost, najviši kvalitet ugrađene opreme i pruženih usluga, poštovanje rokova, kreativnost u zajedničkom osmišljavanju rješenja i iskustvo u rješavanju problema. Rado ćemo da Vas posavjetujemo i da porazgovaramo o Vašim problemima, namjerama i željama.

Radno vrijeme:

Radnim danima 8:00 - 16:00

Subotom: 8:00 - 14:00